Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergegeven. Indien uw vraag er niet tussen staat kunt u ons altijd bereiken per telefoon of email.

Ja dat kan zeker. Wij verzorgen verhuizingen compleet op maat naar uw wensen.

U kunt de rekening voor de verhuizing met pin, contact of middels factuur betalen.

Wij raden aan om minimaal 3 weken van te voren contact met ons op te nemen voor uw verhuizing. Dit geeft ons de ruimte en tijd om alles goed voor te bereiden. Echter voeren wij ook spoedverhuizingen uit, dus kunt u ons ook op korte termijn contacteren.
Vaak kunnen we middels ons offerteformulier al een schatting van de kosten maken. Daarnaast kunt u ook altijd foto’s of een video sturen, zodat wij exact kunnen zien wat u wilt verhuizen! Indien het om een grote of complexe verhuizing gaat kunnen wij altijd langskomen voor een indicatie.

Ja dat kan zeker. Wij verzorgen verhuizingen compleet op maat naar uw wensen.

Randstad Verhuizingen beschikt over een uitgebreide RVV ontheffing voor heel Amsterdam. De meeste bedrijven hebben een algemene RVV ontheffing. Wij voeren vaak opdrachten uit voor de gemeente Amsterdam en daarom hebben wij een uitgebreide RVV ontheffing. Voor de verhuisdag is het belangrijk dat u als klant een parkeervak voor de deur reserveert. Zo kan de verhuizing snel en soepel verlopen. Doordat wij als bedrijf in bezit zijn van de RVV ontheffing hoeft u deze niet meer aan te vragen bij de gemeente. Zo bespaart u €230,-. Met een TVM (tijdelijke verkeersmaatregel) kunt u een weg laten afzetten. Dit kan alleen in overleg.

Wij verhuizen van en naar Amsterdam en omgeving. Hierdoor maakt het niet of je van Amsterdam naar Groningen of Maastricht naar Haarlem verhuist. Wij staan voor u klaar.
Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend!

Ja, in het weekend & avonduren zijn wij ook beschikbaar om uw verhuizing in goede banen te leiden. Wij berekenen hier geen extra kosten voor!

Ja, dit kan zeker. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
klik hier voor een vrijblijvende offerte!